Menü

Ajánlások

SZALAI ISTVÁN

Zökkenőmentes lebonyolítás, korrekt üzleti kapcsolat, kölcsönös…

Bővebben

BERNÁTH ISTVÁN

Megbízhatóság, a projektek gördülékeny kivitelezése, lojalitás…

Bővebben

Gabonafúvó

Pneumatikus gabonaszállító – a sokoldalú lehetőség

Gabonafúvó Gabonafúvó Gabonafúvó Gabonafúvó

Az Áber Kft. által ajánlott terményfúvó mind a mezőn, mind a tárolásnál hatékony anyagmozgató berendezés. Felszívható a gabona sík vagy mély garatból és továbbítható szállítókocsira vagy terménytárolóba. A kitárolás ugyanilyen gyorsan elvégezhető. A gabona továbbítása vízszintes és függőleges irányba történhet. Amennyiben a szívófej elegendő terménnyel van ellátva, a munka többi részére már nincs gond.

A Kongskilde programjában megtalálható a jól ismert SUC-TR vontatott típus is, amely 3 különböző kategóriában elérhető egészen 64 tonna/óra maximális teljesítményig.

Az elektromos hajtású SUC-E terményfúvó gyakran az állandóra kiépített rendszerrel együtt kerül alkalmazásra. 5 különböző kategóriában elérhető a maximális 33 tonna/óra szállítási teljesítményig.

A függesztett kialakítású, TLT hajtott SUC-T típus két különböző teljesítmény kategóriában érhető el.

Traktorhajtású gabonafúvó SupraVac 2000 típus

A nagy teljesítményt és rugalmasságot előtérbe helyező gazdaságok számára a SupraVac 2000 ideális megoldás. A 120 tonna/óra teljesítményű SupraVac2000 még a legnagyobb szállítójárműveket is igen rövid idő alatt tölti fel.

A SupraVac 2000 a traktor kardántengelyével hajtott, így függetlenül működik a kötött elektromos hálózatoktól.

A szállítókocsival rendelkező SupraVac 2000 közvetlenül a traktorra kapcsolható. A gyors munkába állás menete: a hidraulikus állítású kiömlő csövet munkahelyzetbe állítjuk, a szívó oldalt csatlakoztatjuk a csőrendszerre és a SupraVac 2000 már töltheti is a szállítójárművet a gabonatárolóból. Amennyiben a nyomó oldalt meg kell hosszíbbítani, ajánlatos a kiömlő cső alátámasztása.

Gabonafúvó Gabonafúvó Gabonafúvó Gabonafúvó
Gabonafúvó Gabonafúvó Gabonafúvó Gabonafúvó

Letölthető PDF fájlok: